Екзотична почивка – доверете се на туристическа агенция

Екзотична почивка – доверете се на туристическа агенция

Ако отдавна мечтаете да си подарите една страхотна ваканция в екзотична страна например за сватбено пътешествие или дори без определен повод. Доверявайки се на опита и професионализма на подходящата туристическа агенция, вие можете да избирате сред доста различни дестинации.
Вълнуващите екзотични екскурзии обещават много емоции и прекарани незабравими мигове в компанията на ваши близки или приятели. Без значение дали става дума за почивка на Малдивите, или друга почивка в чужбина, не бива да пропускате шанса си да видите и опознаете най-очарователните кътчета на планетата.
Но нека да разгледаме няколко чудесни предложения за екзотични почивки, които със сигурност ще ви допаднат много.

Пътешествие в Доминиканска република

Доминиканската република е прекрасно място, която се къпе в лазурните води на Атлантическия океан и Карибите. Нежното слънце и синята вода ви очакват! Почивката в Доминиканската република е сред най-прекрасните преживявания, които можете да си подарите.
Курортите тук са много.

Например Самана е вълшебно място, където бихте могли да се насладите на девствени плажове, покрити с чист и нежен пясък и да плувате в кристалните атлантически води. Това е уединена дестинация, много подходяща за романтично пътешествие. Приказните плажове на Косон и Пунта Бонита, завладяващото изкачване до планините, водопадът Ел Лимон – всички тези екзотични места на Самана са отворени за вас!
Курортът Пунта Кана е друго райско кътче с красиви хотели на брега, където Атлантическият океан се слива с Карибско море. Той предлага перфектни условия за уиндсърф. Екзотичен курорт с хармонични тропически пейзажи, невероятна кухня и пленителни развлекателни програми.

Екскурзия на Малдивите

Една почивка на Малдивите може да разнообрази живота ви с незабравими усещания. Ще имате възможността да се докоснете до уникалните исторически и културни паметници на този екзотичен остров. Хотелите тук се славят с отлично обслужване. Неслучайно Малдивите придобиха славата на най-предпочитан романтичен курорт и много двойки избират да прекарат своя меден месец именно там. Повечето от тях, както и всички останали туристи, са привлечени от уникалното съчетание между удобство, лукс и девствена природа.

Почивка в Индонезия

Индонезия е страна, в която съществуват различни националности и религии. Сред най-големите атракции тук са екзотичните рибарски колиби, кокосовите палми и необитаемите територии на някои от островите. Ако трябва да опишем Индонезия само с няколко думи, то това биха били ярки церемонии, вълнуващи тайни, мистични аромати и уникална атмосфера.

Един от най-известните курорти в Индонезия е Бинтан. Островът се слави с пясъчни плажове, уелнес медицински центрове, зелени тропически градини и великолепни хотели. Атмосферата на хармония и спокойствие, както и живописните пейзажи и прекрасният климат, ще ви доставят истинско удоволствие!