Най-популярните марки климатици

Най-популярните марки климатици

Българският пазар предоставя огромен избор на климатици от всички известни марки. Клиентите често се объркват в голямото разнообразие и се интересуват от цена на климатика, качество, енергийна ефективност и още куп фактори. В наши дни на мода се различните предложения за инверторни климатици, тъй като те са икономични, издържани от гледна точка на дизайна и предоставят висока функционалност. Нека обаче да научим повече по тази тема.

Климатици Дайкин

Японските климатици Дайкин, са сред най-предпочитаните от българските потребители. Големият бранд гарантира икономичност и спомага за енергийната ефективност в домове и работни места. Освен инверторни климатици, могат да се открият сплит и мулти-сплит системи, които ще гарантират перфектни температури за жилището, офиса или друг вид сграда. И, когато говорим за цена на климатик Дайкин, можем да кажем, че тя отговаря на качеството.

Климатици Fujitsu General

Още една от известните марки климатици на българския пазар. Fujitsu разчитат на новите технологии и произвеждат икономични устройства. Те се предлагат в по-ниския ценови клас, което дава възможност на клиентите да се сдобият с качествен климатик на добра цена. И тук можете да намерите конвенционални и инверторни климатици, с различен енергиен клас. Преди всичко акцентът пада върху икономията на електроенергия, която е най-важна.

Климатици Gree

Gree е китайска марка климатици, които започват да се произвеждат още през 1991 година. Компанията обаче става популярна из цял свят с иновативните технологии, които произвежда. В наши дни от климатици Gree са произведени повече от 7000 модела, които отговарят на всички стандарти за качество. Сега тези климатични устройства се предлагат и на българския пазар, и то на разумни цени. Нормално е тази марка да попадне сред най-известните в класацията ни.

Защо да изберем маркови климатици?

Не са малко производителите на климатици, но не можем да кажем, че всички те предлагат 100% качество. По-горе Ви споменахме известните брандове, на които можете да гласувате доверие, тъй като те са признати от много хора, не само в България, но и по целия свят. Разбира се, при избор се гледат факторите: дизайн, икономичност и достъпна цена.
Представихме Ви три от популярните марки за производство на климатични технологии, като се надяваме, че информацията, която представихме, ще бъде от полза за вас. С надеждата, че сме били полезни на потребителите се разделяме и им пожелаваме ударна доза прохлада през летния сезон и една наистина топла и мека зима. Пожелаваме Ви успех и всичко най-хубаво.