Как по-добрият нощен сън може да направи сексуалния ви живот по-добър

Как по-добрият нощен сън може да направи сексуалния ви живот по-добър

Експерти потвърждават, че хората с по-качествен сън също имат значително по-добър сексуален живот. Многобройни проучвания дават данни за голямото значение на здравословните практики за сън. Доказано е, че лошият и некачествен сън се отразява отрицателно на всяка част от вашето тялото. За хората, които имат нужда от повече доказателства, за да подобрят съня си, ще искат да знаят, че повече сън означава и повече секс.

Може да звучи прекалено добре, за да е истина, но връзката между повечето сън и по-добрия секс е подкрепена от много научни изследвания. Според проучване жените, които са получили дори и само 1 допълнителен час сън през нощта върху матрак Тед, увеличават шансовете си за секс на идващия ден с повече от 14%.

Спазвайте графика на съня

Когато става въпрос за сън и секс, в действителност най-доброто решение е да спазвате график, твърдят професори по психология. Да си лягате и да се събуждате по едно и също време всеки ден и нощ е печелившата комбинация за вас. Качествената нощна почивка благодарение на удобните топ матраци, подматрачни рамки и възглавници, ще ви даде сили да се събудите пълни със стимул и усмивка.

Намаляване на нивата на стрес

Стресът и хормоните са много тясно свързани. Сънят е една от най-важните прегради, която вашето тяло е изградило срещу атаките на стреса. Здравословните практики на сън са неразривно свързани със способността на човек да контролира стреса. Качествения сън се постига благодарение на иновативни качествени матраци като помага за контролиране на емоциите и управление на емоционалната памет.

Най-добрата услуга, която можете да направите на собственото си либидо е да си подсигурите удобен и качествен матрак, подматрачна рамка и възглавница като заспивате по-ранои с партньор, който ви прави щастливи. Когато се събудите, ще откриете, че имате допълнителни сили ижелание да приготвите закуска, да потичате и да свършите като цяло всичката работа на света.

Спете по-добре благодарение на секса

Резултатите от секса върху качеството на съня ви са видими. Ако искате да повишите нивата на хормоните на щастието, да намалите стреса или просто да се чувствате уютно с партньора си доакто се гушкате на удобния матрак, единственото нещо, което трябва да направите, за да постигнете целта си е сами отганизирате успешния си сън.