Трансформирайте мазето и тавана си 

Трансформирайте мазето и тавана си 

Мазето и тавана може да са само склад за стари вещи, мебели и боклуци, но винаги може да се обадите на фирма за къртене, чистене извозване и да ги трансформирате в много полезни, практични и удобни помещения. Ако разполагате с мазе или таванско помещение, можете да го направите полезно, като го превърнете в стая за гости, офис, перално помещение или дори домашен фитнес. Можете да си направите чудесна домашна фитнес зала след като отметнете почистване на мазета и тавани, като използвате някои неща, които вече имате у дома. Ето в какво можете да трансформирате вашето мазе или таван:

Домашен бар след почистване на мазе или таван

Ако си мечтаете да се отпуснете и да забавлявате след работа без да излизате от зоната си на комфорт, помислете за домашен бар. Първото, което трябва да направите е да се обърнете към фирма за къртене, чистене и извозване, които да се заемат с професионално почистване на мазета и тавани. В домашния си бар ще можете да седнете удобно на бар столове с плот, да си сложите диван и да изпиете дори любимия си коктейл. Разбира се, най-хубавото е, че когато имате домашен бар, няма да е нужно да ходите на бар или до магазина.

Страхотна стая за игри от мазето или тавана

Стая за игри в мазето или на тавана, която да ви служи за партита за децата, за игри по всяко време и семейни събирания е една наистина страхотна идея. Няма да е никак трудно, просто трябва да се справите с почистването на мазето или тавана и ще имате налично свободно пространство за парти. Мазето и тавана са многофункционални и ще ви дадат възможност да играете карти с приятели, настолни игри и видеоигри. Децата могат да играят видеоигри с приятелите си, а възрастните могат да играят на карти, настолни игри и други след като ремонтират всичко.

Винарска изба в мазето

Винарската изба е едно от най-страхотните помещения във всеки дом и ако имате мазе можете да го постигнете много лесно след като отметнете почистването на мазето. Това ще е вашето място за съхранение на прекрасно вино при перфектната температура и на място, където можете да седнете и да се отпуснете докато се наслаждавате на любимото си вино.

почистване на мазета и тавани

Домашно кино на тавана или в мазето

Тавана и мазето са страхотно място за вашето домашно кино или пък за зала за забавления. Домашното кино ви дава прекрасно филмово изживяване като не трябва да пътувате, за да стигнете до там.

Библиотека на тавана

Когато планирате ремонт на тавана, добре е да помислите за нещо повече от празно помещение, след като приключите с почистване на мазета и тавани. Най-практичното помещение е разкошна библиотека на тавана, а за мазето трябва да следите за влагата, защото може да съсипе книгите ви. Това е една от най-често срещаните употреби на тавани. Библиотеките ще ви дадат място за книги, играчки, пъзели, игри и всичко, за което се сетите.

почистване на мазета и тавани

В заключение, няма тайна за създаването на страхотно помещение, само трябва да се заемете с почистване на мазета и тавани и да ги преобразите. Вече знаете в какво можете лесно и практично да превърнете мазето или тавана си, а това е чудесен начин да влезете във форма, да си почивате, да се забавлявате и то без да се налага да излизате от вкъщи.