Промоции и оферти за Черен петък

Промоции и оферти за Черен петък

Тази година Black Friday 2020 / Черен петък 2020 с големите намаления ще се случи на 27 ноември 2020-та година като датата на кампания Черен Петък се променя всяка година, но остава в петъка след  Деня на благодарността в САЩ. Black Friday или Черен Петък е най-грандиозното шопинг мероприятие в САЩ, което вече е широко разпространено и в много други държави, както и в България.

Преди няколко години много малко от българите разбираха какво е Черен Петък докато в последните години се вижда, че много търговци се включват в голямото пазаруване на Черен Петък (Black Friday), а безброй потребители са в трескаво очакване на големите намаления.

black friday намаления

Black Friday е денят на голямото  пазаруване, който се заражда в САЩ и впоследствие се  разпространява по целия свят. Промоциите обикновенно за Black Friday стартират в петъка след Деня на благодарността и се характеризира с най-големи отстъпки. Празнуването на Черния петък започва от далечната 1929-та година когато Нюйоркската фондова борса се срива и с настъпването на икономическата криза, отделни  търговци правят ден с големи намаления, за да накарат клиентите си да започнат да пазаруват отново.

Очакват ви безброй намаления за черен петък 2020 в онлайн магазин Citytel  като в допълнение към ежедневните специални оферти, ви представяме един истински Черен Петък като в него ще получите мега изгодни оферти – максимални отстъпки, невиждани намаления и продукти с невероятно ниски цени. Ще имате възможността да се насладите на безброй промоции от всички категории  като кампанията ще бъде валидна до самия си край или до изчерпване на количествата.

Можете да сключите успешна сделка, като направите предварително списъка си с желаните продукти и проверите цените на артикулите, които наблюдавате като по този начин ще знаете, че наистина получавате изгодна сделка и ще сте наясно с редовната цена на желаните артикули. Тук на citytel.bg  ще получите най-новите и най-добрите предложения за Черния петък – ние ги актуализираме постоянно и когато стартират продажбите ще намерите най- изгодните оферти за вас на всички модели смартфони, смартчасовници и гривни на всички известни марки като смартфоните на Apple iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Realme, LG и много други.

Черният петък идва с пълна сила и трябва да си подготвен!

Ще ви очакват на citytel.bg изключително големи отстъпки, невероятни промоции и много оферти, за да бъде наистина успешно вашето пазаруване на Черен петък 2020 и за да останете доволни и щастливи. Очакват ви многобройни оферти и намаления на продукти от всички категории като така ще имате възможност да избирате от най-широка гама продукти и всички модели и да се запасите с подаръци за всички от сърце за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Реални намаления за доволни клиенти!